Καθώς εισερχόμαστε Νοεμβρίου, Χριστούγεννα είναι καλά και πραγματικά στο δρόμο του. Μπορούμε όλοι να προσβλέπουμε σε σκοτεινές νύχτες, την ενεργοποίηση των φώτων και αναπόφευκτο καταιγισμό των ανεπιθύμητων μάρκετινγκ Χριστουγέννων σέρνοντας μαζί μας στο εορταστικό πνεύμα αν θα επιλέξουν ή όχι.

Είναι αυτή την εποχή του έτους, όταν αυτές στον κλάδο του web design είναι συχνά ενημέρωσε το καθήκον της ενημέρωσης ιστοσελίδες των πελατών μας με λεπτομέρειες για τις ειδικές προσφορές και εορταστική ρύθμιση μάρκα στην πορεία για μια από τις πιο πολυάσχολες περιόδους του έτους.

Ordering in Time for Christmas

Το ηλεκτρονικό εμπόριο ιδιοκτήτες καταστημάτων θα βρεθεί αντιμέτωπη με το καθήκον της συσκευασίας και μεταποίησης περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο και πρέπει επίσης να διαπραγματευτεί τυχόν ups κρατήστε με το Ηνωμένο Βασίλειο ταχυδρομικών υπηρεσιών. Προληπτική ιδιοκτήτες πιθανότατα θα έχουν υπολογίσει ήδη την τελευταία διαθέσιμη ημερομηνία κατά την οποία μια παραγγελία μπορεί να γίνει για να εγγυηθεί την άφιξη στο χρόνο για τη μεγάλη ημέρα.

Έχω βάλει μαζί ένα απλό PHP script το δυναμικά να μετρήσει αντίστροφα το ποσό των ημερών που απομένουν, μαζί με μια σειρά προσαρμοσμένων μηνυμάτων. Όλα συσκευασμένα σε ένα τακτοποιημένο μικρό πανό, το οποίο μπορεί να προστεθεί εύκολα στην ιστοσελίδα ή την αρχική σελίδα σας.

Here’s the PHP…

Ο κώδικας PHP ξεκινά αρχικά μακριά με μια κατάσταση την οποία ελέγχει κατά πόσο ή όχι την ημερομηνία που έχει περάσει, αν όχι, θα εξόδου ένα από τα τρία μηνύματα ανάλογα με το πόσο κοντά βρίσκεστε σε τη λήξη της προθεσμίας.

Customising for your Website

Προσαρμογή της PHP είναι εύκολη, απλά πρέπει να ρυθμίσετε την ημερομηνία και τα μηνύματα που σας ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

[list_style6]

  • 1. Enter your event date.
  • 2. Output Messages a, b, c & d

[/list_style6]

exentric.gr
Peloponnisou 26 VrilissiaAT15235 GREECE 
 • 211-790-0009