Σήμερα, θα πάμε την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για τις προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας, με τη χρήση ενός προσωρινού 503 κατάστασης και μια απλή σελίδα που κατέχουν. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας website,
συμπεριλαμβανομένων προγραμματισμένη συντήρηση, ίσως ξεκινήσει μια νέα περιοχή ή αλλαγή DNS servers για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Πριν από τη λήψη είστε χώρο κάτω – ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να εξετάσει, εάν δεν είστε ήδη, είναι το πώς θα το σκοπό αυτό downtime οργανικές ταξινομήσεις αναζήτησης ιστοσελίδα μου; Είναι μια έγκυρη ανησυχία. Αν η μηχανή αναζήτησης αράχνες ανιχνεύουμε τον ιστότοπό σας και να διαπιστώσετε ότι είναι ήδη ανταλλάξει για ένα ταπεινό σελίδα εκμετάλλευση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα είναι cached και να επηρεάσει κατάταξή σας.

Η μεγάλη είδηση ​​- είναι ότι υπάρχει μια απλή λύση για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Τι μπορείτε να κάνετε, είναι να συστήσει προσωρινές κατοχή σας κανονικά, αλλά κηρύξει ‘503 – διαθέσιμος προσωρινά “την κατάσταση και στη συνέχεια ανακατευθύνετε ιστοσελίδα σας σε αυτή τη σελίδα. Αράχνες της Google αναγνωρίσει και να τιμήσει τους 503 κατάσταση και απλά θα επανέλθω αργότερα, χωρίς να σέρνεται ή προσωρινή αποθήκευση site σας.

Στο εκπαιδευτικό βίντεο παραπάνω, μπορούμε να σας δείξει ένα πραγματικό σενάριο και το παράδειγμα αυτής της πρακτικής.

PHP Header Code for your 503 Page

Ο κώδικας που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό για την κήρυξη κατάστασης προσωρινή ‘503 σας ». Μόλις έχετε δημιουργήσει «offline.php» σας σελίδα, προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα στην κορυφή. Αυτό θα πρέπει να εμφανίζεται ακόμη και πριν από την ετικέτα DOCTYPE άνοιγμα σύμφωνα με το παράδειγμα HTML5 μας παρακάτω.

.HTACCESS Code for Redirecting to your 503 Page

Η παροχή φιλοξενίας σας υποστηρίζει “. Htaccess» τότε μπορείτε να ξαναγράψετε το σύνολο της κίνησης (συμπεριλαμβανομένων των Bots Search) για να σας «offline», 503 σελίδων. Εάν δεν έχετε το όνομα νέα σελίδα σας ως «offline’php», στη συνέχεια, ενημερώστε απλά την αναφορά κατά την τρίτη και τέταρτη γραμμές κώδικα.

exentric.gr
Peloponnisou 26 VrilissiaAT15235 GREECE 
 • 211-790-0009