Web Design by Exentric = 1) Διαλέξτε domain name 2) Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας ....... και 3 αφήστε όλα τα άλλα σε εμάς

Web design services – Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδας

Website Design Services

Όταν λέμε εδώ στην Exentric “για όλες της ανάγκες σας” το εννοούμε, Η υπηρεσίες μας δεν σταματάνε στην κατασκευή σχεδίαση και φιλοξενία ενός Web Site, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες:

 • επεξεργασία κειμένου
 • μεταφράσεις
 • φυλλάδια
 • διαφημιστικά banner
 • επιχειρησιακές κάρτες
 • επιστολόχαρτα
 • γραφικά
 • λογότυπα
 • multimedia cd-rom
 • flash animation
 • flash intro

Η Exentric είναι κατά κύριο λόγο μια εταιρεία που ασχολείται με web design, web hosting, domain names και την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO.
Η εμπειρία μας και η νέα προσέγγιση για το web design εξασφαλίζει ότι δεν είναι όλες οι ιστοσελίδες που παράγουμε εξαιρετικές στην εμφάνιση, αλλά πιο σημαντικό, να εργάζονται σκληρά για την επιχείρησή σας.
Αντίθετα με τις περισσότερες εταιρείες web design, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση.

Advice for choosing a website design company

Όταν συγκρίνετε εταιρείες web design company για να αναλάβει την κατασκευή ιστοσελίδας σας, Μην συγκρίνετε μόνο την τιμή, Όπως όλα τα άλλα σήμερα, παίρνετε ότι πληρώνετε . Θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Μπορεί η εταιρεία να υλοποίησή τις υποσχέσεις της;” Εάν μια εταιρεία website design σας πει ότι μπορεί να σας κατατάξει στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης, ζητήστε τους να σας δείξουν παραδείγματα από άλλους πελάτες τους ή ακόμη και τη δική τους ιστοσελίδα!

Design Extras with every Web Design
Πολλα Extra με Κάθε Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή του website δεν συμπεριλαμβάνει μόνο το όμορφο design. Θα περιλαμβάνει ένα σωρό δωρεάν πρόσθετα όπως Flash Banner με κείμενο και εικόνες, Μια πλήρως ολοκληρωμένη Image Gallery, Βασικό σχέδιο λογότυπων, μια προσαρμοσμένη Φόρμα Επικοινωνίας, προδιαγραφές Μηχανών Αναζήτησης, Ροές Ειδήσεων, Δωρεάν Web Hosting & e-mail, Δωρεάν Υποστήριξη Ιστοσελίδας, Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη Web. Τι περιμένεις; Επικοινωνήστε μαζί μας να ξεκινήσει το Web Design, SEO καμπάνια ή Επαγγελματικός Σχεδιασμός Logo άμεσα!

Απλά δεν θα βρείτε όλα αυτά τα πρόσθετα με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία website design στις τιμές που προσφέρουμε, Σε συνδυασμό με τα όμορφη μοντέρνα σχέδια είμαστε πραγματικά ασυναγώνιστη.

Web Design by Web Designers Exentric Athens.
Κατασκευή Ιστοσελίδων από Έλληνες

Τα web designs που κατασκευάζονται από εμάς, είναι custom designs και δεν γίνονται outsourced, ούτε είναι από έτοιμα Online templates εκτός και αν έχει ζητηθεί από των πελάτη μας να προσαρμόσουμε ένα έτοιμο template. Όλοι οι σχεδιαστές μας είναι εκπαιδευμένοι στης τεχνολογίες τελευταίας γενιάς όπως HTML 5, moo tools κλπ. Σχεδιάζουμε όλες τις ιστοσελίδες μας με τις αυστηρές προδιαγραφές της βιομηχανίας Ο πελάτης έχει την τελευταία λέξη σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού.

Why use Exentric, and our Web Design service.
Γιατί να διαλέξτε της Υπηρεσίες μας.

Έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες ιστοσελίδες διαφορετικών τύπον επιχειρήσεων. Όταν επιλέγετε την Exentric για την κατασκευή ιστοσελίδων web design σας έχετε επιλέξει μια έμπειρη ομάδα σχεδιασμού που θα ικανοποιήσουν και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα με τις ακριβείς απαιτήσεις σας, Προσφέρουμε απεριόριστους επανασχεδιασμούς επιτρέποντάς σε σας να καθίσετε και να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι αν δεν σας αρέσει το πρώτο σχέδιο web design, θα αλλάξουμε μέχρι να είστε ευχαριστημένοι.

Κατασκευάζουμε της ιστοσελίδες με υψηλά πρότυπο web.

Exentric Lead in Web Design & Development
Πρωτοπόροι στην Κατασκευή Ιστοσελίδας

Είμαστε οι ειδικοί, όταν πρόκειται για παραγωγή υψηλής ποιότητας web design κατασκευή ιστοσελίδων σε προσιτή τιμή. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι είδους ιστοσελίδα χρειάζεστε, γιατί να μην μιλήσετε με την έμπειρη ομάδα σχεδιασμού μας.

Έχουμε πολλούς πελάτες του διαδικτύου οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε μας από υφιστάμενους πελάτες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη φιλοφρόνηση από αυτό. Έχουμε μια εκτεταμένη βάση δεδομένων πελατών με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες web design, γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί τους και να μάθετε τι έχουν να πουν για μας.

Importance of Web Design for Startup Businesses
Η Σημασία της Κατασκευής Ιστοσελίδας για Εταιρείες

Η Exentric είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τις νέες επιχειρήσεις που θέλουν παρουσία στο διαδίκτυο. Μια φθηνή ιστοσελίδα σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να αντέξει οικονομικά να επενδύσει χρήματα σε άλλους τομείς της λειτουργίας του. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις στην επίτευξή νέων στόχων μέσω φθηνά πακέτα κατασκευή ιστοσελίδων, Προσφέρουμε μια μεγάλη πλατφόρμα στην οποία μπορούν να επιτύχουν νέες πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου και, τελικά, μεγαλύτερα κέρδη.

Web Design and Why our Clients Love our Websites
Γιατί η Πελάτες μας Αγαπούν την Κατασκευή Ιστοσελίδων μας

Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες εδώ και 11 χρόνια, έχουμε αποκτήσει πολλούς ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι είναι μαζί μας πιστά όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίζοντας της προσπάθειες που καταβάλλουμε ώστε να έχουν εντυπωσιακά web designs και υψηλές θέσεις στης μηχανές αναζήτησης και ειδικά στο google. Η αποδείξει είναι ότι έχουμε χάσει σε αυτά τα 11 χρόνια μόνο 3% των πελατών.