Web Design by Exentric = 1) Διαλέξτε domain name 2) Επιλέξτε πακέτο φιλοξενίας ....... και 3 αφήστε όλα τα άλλα σε εμάς

SEO Optimization – Βελτιστοποίηση Προώθηση Ιστοσελίδων

Search Engine Optimization

Άπειρα Παραδείγματα (πάνω από 500 λέξεις στην 1η σελίδα του GOOGLE, και πάνω από 50 στην 1η θέση )

Μην ξεχνάτε να παρακολουθήστε το blog μας με θέμα το SEO για να ενημερώνεστε με νέα και χρήσιμες συμβουλές

No one can guarantee a #1 ranking on Google.

Αποσπασμα απο το site της google
“Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a “special relationship” with Google, or advertise a “priority submit” to Google. There is no priority submit for Google. In fact, the only way to submit a site to Google directly is through our Add URL page or by submitting a Sitemap and you can do this yourself at no cost whatsoever.”

Κάθε μέρα εκατοντάδες εταιρείες μπαίνουν στο Internet και εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν για νέα, πληροφόρηση, αγορές. Έτσι γίνεται όλο και πιο σημαντικό οι σελίδες σας να μην χάνονται στο πλήθος. Αν οι σελίδες σας δεν έχουν επισκέπτες είναι εντελώς άχρηστες , είναι σαν να έχετε ένα κατάστημα χωρίς καθόλου πελατεία. Οι καλύτεροι τρόποι διαφήμισης ενός site είναι η καταχώριση στης μηχανές αναζητήσης και διαφημιστικές εκστρατείες με banner. Αναλαμβάνουμε την σωστή καταχώρηση σε 100+ μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαφημιστικών banner μαζί με συμβουλές.

Γιατί SEO στην Exentric:
Η Exentric διαθέτει μεγάλη εμπειρία με όλες τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κτλ.) με αποτέλεσμα να βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρίες που ενημερώνονται πρώτες για σημαντικές αλλαγές και νέες απαιτήσεις στον κόσμο των Search Engines. Οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google λαμβάνουν υπόψιν συγκεκριμένα κριτήρια για την κατάταξη ενός website στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η Exentric γνωρίζει όλα τα κριτήρια και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να εκτοξευθεί μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης!

Η SEO υπηρεσίες αφορούν τα παρακάτω:

 • Βελτιστοποιημένος Σχεδιασμός Website
  Οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν τους δικτυακούς τόπους  που είναι καλά οργανωμένοι και πλούσιοι σε ενδιαφέρον και σημαντικό περιεχόμενο. Είναι απαραίτητο η πλοήγηση να είναι εύκολη και η βελτιστοποίηση της αποτελεί σημαντική προτεραιότητα.
 • Περιεχόμενο με λέξεις κλειδιά
  Οι μηχανές αναζήτησης “σκανάρουν” όλα τα websites και εντοπίζουν τις λέξεις κλειδιά που υπάρχουν σε κάθε σελίδα τους. Όσες περισσότερες λέξεις-κλειδιά εντοπίζει, τόσο το καλύτερο για την κατάταξη του website και για το συσχετισμό του κατά τις αναζητήσεις των χρηστών. Η Exentric ανανεώνει τακτικά τους πίνακες με τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά για κατηγορία αναζήτησης και σας προτείνει αλλαγές στο περιεχόμενο του website που θα φέρουν σημαντικά αποτελέσματα.
 • Κερδίζοντας Συνδέσεις (links)
  Για την ταξινόμηση ενός δικτυακού τόπου οι μηχανές αναζήτησης μετρούν τον αριθμό των links που έρχονται από άλλα websites προς αυτόν. Όσα περισσότερα links έχει ένα δικτυακός τόπος σε σημαντικές μηχανές και καταλόγους αναζήτησης τόσο υψηλότερη είναι και η ταξινόμηση.
  * Σημείωση: Η τελευταία προσθήκη στον αλγόριθμο του googlebot ελέγχει το pagerank τον δικτυακών τόπον από το οποίο προέρχεται το link προς το site σας, εάν έχει χαμηλό pagerank υποβαθμίζει την αξιολόγηση του website σας (Η Exentric καταχωρεί το website σας μόνο σε websites με ψιλό pagerank.)

Δημιουργία Βελτιστοποιημένων Metatags
Δημιουργία Metatags, που τοποθετούνται στην κεντρική σελίδα και σε άλλες 50 σελίδες του website.
Καταχώρηση με το χέρι στις Ελληνικές Μηχανές
Spam-Free καταχώρηση στις μεγαλύτερες Ελληνικές Μηχανές Αναζήτησης – Καταλόγους: In.gr, Pathfinder.gr, dir.forthnet.gr, phantis.gr, evresi.gr, anazitisis.gr, hellasob.com, gogreece.com, way.gr
Καταχώρηση με το χέρι στις διεθνεις Μηχανές
Spam-Free καταχώρηση στις μεγαλύτερες Μηχανές Αναζήτησης – Καταλόγους στο Internet: Google, Υahoo, Msn, Dmoz, Alltheweb, Alta Vista, Ask.com,Teoma, Gigablast
Βελτιστοποίηση Εικόνων
Παραμετροποίηση των περιγραφών των εικόνων σελίδων με βάση τα επιλεγμένα keywords.
Browser Compatibility Report
Σύμφωνα με τα W3C standards.
Link Popularity Report
Στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης.
Website Loading Time Performance Report
Ανάλυση με προσαρμοσμένα εργαλεία του χρόνου που χρειάζεται για την φόρτωση ή το κατέβασμα της κεντρικής σελίδας του website από τον επισκέπτη.
Keyword Density Report
Ανάλυση της πυκνότητας ύπαρξης των λέξεων κλειδιών (keywords) στον κώδικα.
ΔΠροαιρετική εγκατάσταση google analytics
Εγκατάσταση κατόπιν επιθυμίας του πελάτη της υπηρεσίας google analytics, για την παρακολούθηση της κίνησης των επισκεπτών.
Αρχείο Robots
Δημιουργία του αρχείου Robots.
Google Sitemap
Δημιουργία Google Sitemap.
Έλεγχος HTML κώδικα
Έλεγχος για λάθη, broken links, server log – status problems.
Βελτιστοποίηση κειμένου
Βελτιστοποίηση κειμένου.
Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου & Internet
Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου & Internet
exentric.gr
Peloponnisou 26 VrilissiaAT15235 GREECE 
 • 211-790-0009