Εντάξει, έτσι ώστε να μπορεί να είναι νέα σε σχεδίαση ιστοσελίδας και θέλετε να μάθετε μερικές συμβουλές για τη σωστή τοποθέτηση ανάγωγος πόδι. Εδώ είναι ακριβώς μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας. Σχεδίαση ιστοσελίδων δεν είναι μόνο για το “βλέμμα” του site σας. Υπάρχουν μερικοί άλλοι πολύ σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Web designer tip number 1 – What is the website about?

Έτσι, πολλές ιστοσελίδες δεν είναι προφανές τι είναι γι ‘αυτό οι άνθρωποι δεν θα κολλήσει γύρω για να μάθετε. Έχετε περίπου 4 με 5 δευτερόλεπτα για να πάρει την προσοχή των επισκεπτών. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να θέλουν να ξέρουν ότι είναι στο σωστό δικτυακό τόπο και από όπου και αν πρόκειται να είναι σε θέση να αποκτήσουν αυτό που θέλουν εύκολα. Αν ένας σύμβουλος επιχειρήσεων σας, ότι είστε ένας σύμβουλος επιχειρήσεων – τόσες πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν διάλεκτο ή «επιχείρηση μιλήσει», η οποία προκαλεί σύγχυση και τελικά καταλήγει με τον πελάτη πηγαίνει κάπου αλλού. Πόσες φορές έχετε δει μια ιστοσελίδα και σκέψης “ναι, τι κάνουν;”

Web designer tip number 2 – Find out how other people are doing it

Ρίξτε μια ματιά γύρω από την ανταγωνιστές της περιοχής που προσπαθείτε να παράγουν. Όχι μόνο θα σας δώσει μια διορατικότητα ως προς την ποιότητα και το ύφος του ανταγωνιστή, αλλά θα σας δώσει μερικές καλές ιδέες για το πώς άλλοι άνθρωποι ασχολούνται με το να πάρει τις σχετικές πληροφορίες έξω. Τι χρώματα, σχέδια, μορφές, σχήματα μενού κλπ έχουν χρησιμοποιηθεί.

Web designer tip number 3 – Draw a sitemap

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά γνωρίζοντας ποιες σελίδες συνδέονται με το που και πως η πλοήγηση θα λειτουργήσει είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι οι επιλογές δεν είναι κρυμμένα και ότι η περιοχή σας είναι εύκολο να πάρει γύρω, χωρίς σύγχυση. Μπορεί ο χρήστης να πάρει πίσω στην αρχή χωρίς να πατήσετε το κουμπί “πίσω”;

Web designer tip number 4 – Page size – loading time

Βεβαιωθείτε ότι οι βελτιστοποιημένες εικόνες σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι 72dpi και προσπαθούν να κάνουν όλες τις εικόνες στη σελίδα προσθέσετε έως και λιγότερο από 80kb. Αύξηση του μεγέθους της εικόνας αυξάνει σελίδα χρόνους φόρτωσης σας.

Web designer tip number 5 – Browsers

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει διαφορετική εμφάνιση σε Internet Explorer, σε αντίθεση με Safari ή Firefox, φροντίστε να ελέγχετε παλιά προγράμματα περιήγησης καθώς και νέες. Πολλοί χρήστες μπορεί να μην ενημερώνονται υπολογιστές τους και που θέλετε το site σας να δείχνουν καλά σε όλα αυτά.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα πρέπει να σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας ως σχεδιαστή ιστοσελίδα. Το πιο σημαντικό, να διασκεδάσετε!

exentric.gr
Peloponnisou 26 VrilissiaAT15235 GREECE 
 • 211-790-0009